Om oss

Om oss

Det var en gång, eller det var egentligen många gånger… Olyckan som händer så lätt hände. Mobilen åkte i golvet med resultatet sprucken och trasig skärm. Sökandet efter ett nytt skärmskydd startades och det var här iden och grunden lades för Displayskyddet.se. Jag sökte ett hållbart, användarvänligt och prisvärt skydd men i djungeln av olika skärmskydd, plastskydd, glasskydd, i olika tjocklekar och storlekar kom jag vilse.

Att köpa skärmskydd för mig ska vara smidigt och enkelt. På Displayskyddet.se prioriterar vi just det. Du kommer inte behöva leta, fundera eller hitta onödigt många alternativ. Du ska veta vad du får, när du får det och hur du får det. Du som kund ska ha en smidig och enkel process. Du ska kunna beställa ett displayskydd över ett toalettbesök eller på en kafferast. Det ska vara enkelt att skydda din mobil.

Med det sagt hoppas jag att du som kund och besökare kommer uppleva just detta! Skulle det inte upplevas är du välkommen att kontakta oss.

Emil Dunder
Grundare

 

 

Displayskyddet.se är en del av Emdu Solutions, organisationsnummer 9211031191. Företaget är registretat och verksamt på Trädgårdsgatan 11 70212 Örebro. Info@displayskyddet.se