Monteringsguide

Monteringsguide

Har du precis köpt ett skärmskydd till din telefon och vill ha hjälp med monteringen? Då finns vi här och hjälper dig genom fem enkla steg!
Ett skärmskydd är ett väldigt enkelt och smidigt sätt att skydda skärmen på. Med våran monteringsguide vill vi i fem enkla steg hjälpa dig applicera skyddet så enkelt och smidigt som möjligt. Vi kommer även nämna några tips och trix. Då kör vi!

  1. Ha rent runt omkring dig! Damm och hår är den störta anledningen till bubblor på skärmen. Se till att tvätta dina händerna innan applicering och rengör ytan för arbetsområdet.
  2. Rengör skärmen! Använd dig av rengöringskitet som medföljer i ditt paket. Börja med våtservetterna som enkelt tar bort fett och smuts. Använd sedan microfiberduken och torka rent med. Här kan du även använda den stora lappen med klister på för att få bort damm rester. Använd inte fingrarna!
  3. I steg tre är det dags för montering, vi erbjuder två olika monteringsalternativ. Vi rekommenderar alla våra kunder att använda sig av våra monteringsramar. I flera av våra förpackningar ingår monteringsram! Det går även att använda klisterlapparna som placeras på skyddets vänstra (övre-) samt högra (nedre-) hörn. Har du inga klisterlappar går det att använda vanlig tejp. Det viktiga är att ingen smuts ska fastna på skärmskyddet.
  4. Nu kan du ta bort skyddsfilmen på skyddets baksida.
  5. Om monteringsram används kan du nu sätta fast ramen på mobilen och placera skyddsglaset inom ramen. Monteringsramen kommer nu placera skyddet perfekt mot skärmen och dess funktioner.
    Används klisterlapparna försöker du nu placera skyddet på rätt plats. 

Klart!
Låt skyddets klister sätta sig sen kan du putsa försiktig med microduken på skyddet om du ser stora ojämnheter. 
Tänk på att ibland förekommer bubblor ändå, men dessa kommer lägga sig efter någon dag eller två.